Latest topics
~~~
Calendar
Top posters
Кин~ (615) | ||||
Shizuma (ThE big BoSs) (472) | ||||
Meikichi (164) | ||||
X_Endzeit_X (130) | ||||
San (121) | ||||
Dizzy (109) | ||||
Forest goddess (104) | ||||
Nao-senpai ^^ (54) | ||||
xX_SaKuRa_Xx (53) | ||||
Fluffy (52) |
Гаа + Хина = <333
+5
Nao-senpai ^^
Кин~
Forest goddess
Shizuma (ThE big BoSs)
Meikichi
9 posters
Аниме и Манга Фенове :: Аниме :: Naruto
Страница 1 от 1
Гаа + Хина = <333
Ако има някои фенове на ГааХина измежду популацията на форума да пишат задължително!!
Re: Гаа + Хина = <333
Shizuma (ThE big BoSs) написа:Хаха сори...аз съм за НаруХина
:affraid: Една от най-омразните ми е НаруХина :P
И двамата по-отделно са много готини,но като двойка :scratch: И аз съм НаруХина фен,просто заедно са уникално сладки.
ГааХина... Дори нямат наченки на връзка, не знам даже познават ли се... За Бога, ест, чепротив, пардон, няма какво да съм против то между тях дори приятелство няма.
То точно това е целта....какво по яко от това да има двойка която изобщо няма никаква връзка ... ^^
Виж тук съм съгласна, за бога Нао нали си НаоНат фен... а между тях няма нищо и няма и да има.Същото е и тука ;DTsuchiKin написа:То точно това е целта....какво по яко от това да има двойка която изобщо няма никаква връзка ... ^^
Не съм съгласна, особено в Отоме си имат много интересни отношения. ; ) А и всяка фенгърла може да изкопчи нещо, например като Натсуки ме предпази, т.е. Нао от Шизуру...Shizuma (ThE big BoSs) написа:Виж тук съм съгласна, за бога Нао нали си НаоНат фен... а между тях няма нищо и няма и да има.Същото е и тука ;DTsuchiKin написа:То точно това е целта....какво по яко от това да има двойка която изобщо няма никаква връзка ... ^^
Ето >> https://www.youtube.com/watch?v=Y1slPwXNVW4 Тези ги пускат по японските радиа, правено е от Сънрайс, компанията правила Маи-серии и е напълно оригинално. Строго забранено за ШизНат фенове и препоручително за НаоНат... Натсуки се дърпа, ама аз я желая XD
Пък и къде ми сравняваш великите Маи-серии с Наруто, то в това аниме кой с кого не гаджосаха?!?!
Все едно Нао да сгаджосам с Аои, само защото са съквартирантки и то това даже ще е по-достоверно.
Но кефете им се, аз си казвам, че не ме радват : )
Всъщност съм съгласна, често нереалните двойки са по-готини от реалните... Например Кьоу х Томоя, а не както стана накрая Нагиса х Томоя... Още я коля тая лигла, разрева Кьоу Т.Т Просто Гаара и Хината... ^^' Всъщност не, подкрепям двойките, които не са имали шанс, баш нереалните не много, но и те често са по-добри от оригиналните, често защото главните героини са пикли и лигли и ме дразнят.какво по яко от това да има двойка която изобщо няма никаква връзка ... ^^
Няма смисъл,защото Наруто е шоунен и никога няма да дадат истинска двойка...освен може би Асума и Куренай,които вече са минало,благодарение на Хидан.
Но лично съм против точно тази двойка.
Но лично съм против точно тази двойка.
San- Valefor
- Брой мнения : 121
Oт : Селото в Мъглата
Герой : Хидан
Сила : Безсмъртие
Това, че е шоунен нищо не значи ;) Сми, в Наруто верно май и в мангата хич няма любоФ, но например аниме като Fullmetal Alchemist - в анимето мнооого спестяват, в мангата сладурите ще се изядат <3 *чака нетърпеливо римейка на анимето през април, за да дочака анимирана романтика ^^*
Хъх?!
Значи онзи ме е излъгал...! :aarg:
От един сайт...как не го е срам?!! :damn:
Та по темата:Наистина в Наруто измислиха всякакви двойки...то не беше Наруто и Ино,Ино и Киба....
Някои са сполучливи,но Гаара и Хината...просто някакси не се връзват...аз Хината с никой не я виждам.. :o.O:
Значи онзи ме е излъгал...! :aarg:
От един сайт...как не го е срам?!! :damn:
Та по темата:Наистина в Наруто измислиха всякакви двойки...то не беше Наруто и Ино,Ино и Киба....
Някои са сполучливи,но Гаара и Хината...просто някакси не се връзват...аз Хината с никой не я виждам.. :o.O:
San- Valefor
- Брой мнения : 121
Oт : Селото в Мъглата
Герой : Хидан
Сила : Безсмъртие
Не те е излъгал особено. Наистина трудно ще намериш стойностен шоунен със свястна романтика в него, винаги едното ще куца. Просто принципно се набляга на екшъна в шоунен аниметата. В мангите е просто по-различно, особено ако я пише жена, просто накъде без романтика XD
горе доло.ама и нарухина ме кефи и те донякаде :oops:
vampire_hope_- Unknown
- Брой мнения : 20
Не!Не ме кефят >.>
Fluffy- Ifrit
- Брой мнения : 52
Oт : Коноха
Герой : Хината
Сила : Бякуган
много си подхождат
mioko- Unknown
- Брой мнения : 6
Oт : the vilage hiden in the leafs
Герой : sakura
Сила : sharingan
Аниме и Манга Фенове :: Аниме :: Naruto
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 09 2012, 12:41 by mioko
» Върни се... (Поема от Шиз и Мей)/Оставям го щот е красиво XDD/
Нед Яну 29 2012, 11:18 by miss you-anime i love you
» Fullmetal Alchemist
Вто Ное 15 2011, 12:32 by mioko
» Гаа + Хина = <333
Вто Ное 15 2011, 12:29 by mioko
» Любим/Омразен герой
Вто Ное 15 2011, 12:27 by mioko
» Сакура или Ино?
Вто Ное 15 2011, 05:30 by mioko
» D.Gray-man
Чет Ное 10 2011, 13:34 by mioko
» АКТИВНОСТ!
Вто Авг 30 2011, 12:46 by Shizuma (ThE big BoSs)
» Аватари/Подписи
Вто Авг 30 2011, 12:42 by Shizuma (ThE big BoSs)