Latest topics
~~~
Calendar
Top posters
Кин~ (615) | ||||
Shizuma (ThE big BoSs) (472) | ||||
Meikichi (164) | ||||
X_Endzeit_X (130) | ||||
San (121) | ||||
Dizzy (109) | ||||
Forest goddess (104) | ||||
Nao-senpai ^^ (54) | ||||
xX_SaKuRa_Xx (53) | ||||
Fluffy (52) |
Информация за всеки от нас ...
+8
pok_emona
DeathPrincess
Hikaru Hatchiin
Shizuma (ThE big BoSs)
Кин~
Forest goddess
San
Nao-senpai ^^
12 posters
Страница 1 от 1
Информация за всеки от нас ...
Ми Пускайте някаква информация за себе си...
Име: Стани
Викат ми: Както им дойде, ама Стани и Нао най-често срещани
Години: 17 с акъл на 14
Живее в: селцето Добрич
Занимава се с: всичко, стига да е на тази вълна ;D Фикшън, рисунки, дублиране, монтиране на клипчета, превеждане... Щеше да е хубаво да ме бива в някое от тези неща
Слуша: метъл, рок, джапански рок
Обича: някои добри човеченца, котето и аниметата.
Любими персонажи в аниметата: Всичко дето е с червена коса, защото ме кара да искам да го заблъскам от ***** и всичко, което е к*чка по същата причина... С някои други характерни черти, героините могат и по-голямо място да заемат в сърцето ми. А момченцата - Гениални, обожавам ги <3 Ииииии злобни и хладнокръвни и недостъпни и такива простотии...
Омразни аниме персонажи: принципно са лигавите героини с един трильон хубави качества в тях, като почнеш от готвене и ситгнеш до състадание, което води до рев, който ненавиждам особено ако няма причина за него... Но има и изключения, като Шизуру - не е лигла, но просто никак не я понасям...
Обичам егоистките... тва е за горното но нвм
Любими анимета: Маи-ХиМЕ, Air Gear, Code Geass, Gintama, Maria Holic, Clannad /всички те са различни стилове... Обичам да ми е шаренко/
Айде стига толкоз... Като за край ще кажа, че съм добро чаве, което обича да спи през деня и живее през нощта, което не означава, че съм вампир - не ги понасям, точно защото всичко живо ги превъзнася. Хммм ае стига толкоз... забравих да спомена и че съм мързел.
Име: Стани
Викат ми: Както им дойде, ама Стани и Нао най-често срещани
Години: 17 с акъл на 14
Живее в: селцето Добрич
Занимава се с: всичко, стига да е на тази вълна ;D Фикшън, рисунки, дублиране, монтиране на клипчета, превеждане... Щеше да е хубаво да ме бива в някое от тези неща
Слуша: метъл, рок, джапански рок
Обича: някои добри човеченца, котето и аниметата.
Любими персонажи в аниметата: Всичко дето е с червена коса, защото ме кара да искам да го заблъскам от ***** и всичко, което е к*чка по същата причина... С някои други характерни черти, героините могат и по-голямо място да заемат в сърцето ми. А момченцата - Гениални, обожавам ги <3 Ииииии злобни и хладнокръвни и недостъпни и такива простотии...
Омразни аниме персонажи: принципно са лигавите героини с един трильон хубави качества в тях, като почнеш от готвене и ситгнеш до състадание, което води до рев, който ненавиждам особено ако няма причина за него... Но има и изключения, като Шизуру - не е лигла, но просто никак не я понасям...
Обичам егоистките... тва е за горното но нвм
Любими анимета: Маи-ХиМЕ, Air Gear, Code Geass, Gintama, Maria Holic, Clannad /всички те са различни стилове... Обичам да ми е шаренко/
Айде стига толкоз... Като за край ще кажа, че съм добро чаве, което обича да спи през деня и живее през нощта, което не означава, че съм вампир - не ги понасям, точно защото всичко живо ги превъзнася. Хммм ае стига толкоз... забравих да спомена и че съм мързел.
Re: Информация за всеки от нас ...
Джапански рок
San- Valefor
- Брой мнения : 121
Oт : Селото в Мъглата
Герой : Хидан
Сила : Безсмъртие
От къде се познавате със Сани Бтв и аз ще ти викам Сани!
Аз съм момиче на 14 години.В осми клас съм и уча в училище Ромен Ролан в Стара Загора.Карам и двете смени,защото съм в специална езикова гимназия.За това не се сърдете ако включвам някой френски израз,защото по цял ден го говоря.Принципно нямам много време,но гледам да намирам.Боже толкова съм отнесена.Казвайте ми Тети.
Обожавам да слуша музика,падам си по метъла и нямам нищо против да го слушам.Имам доста любими групи и песни.Обожовам да гледам сериали като От местопрестъпението,Д-р Хаус, и т.н.Напоследък съм се зарибила с анимета и манги.Любимо както много хора знаят е Наруто.
Имам огромно желание да уча японски или китайски и мй ще ми се отвори възможност за първото.
Обожавам природата,растенията,животните и изпитвам огромно удоволствие да ги снимам.
Аз съм момиче на 14 години.В осми клас съм и уча в училище Ромен Ролан в Стара Загора.Карам и двете смени,защото съм в специална езикова гимназия.За това не се сърдете ако включвам някой френски израз,защото по цял ден го говоря.Принципно нямам много време,но гледам да намирам.Боже толкова съм отнесена.Казвайте ми Тети.
Обожавам да слуша музика,падам си по метъла и нямам нищо против да го слушам.Имам доста любими групи и песни.Обожовам да гледам сериали като От местопрестъпението,Д-р Хаус, и т.н.Напоследък съм се зарибила с анимета и манги.Любимо както много хора знаят е Наруто.
Имам огромно желание да уча японски или китайски и мй ще ми се отвори възможност за първото.
Обожавам природата,растенията,животните и изпитвам огромно удоволствие да ги снимам.
Последната промяна е направена от Forest goddess на Чет Яну 22 2009, 16:08; мнението е било променяно общо 1 път
Hidan написа:Джапански рок
Май не споменах колко обичам джапанките. Любимите ми чавета.
Това е лигоч ;)
С Шизума сме дружки от друг форум ;)
От къде се познавате със Сани
Хаха това ме разсмива всеки път като го чуя... Моя селски град има село адашTsuchiKin написа:В Добрич до Димитров град ли живееш о.0? Или другия Добрич?
От града съм, ама сигурно е по-големо село и от селото ;)
Хъх разбрах....Начи си доста надалеко.....
'Начи викайте ми Кин. От град Чирпан съм. 10 клас в икономическа паралелка. Имам много хобита но най-вече са ми езда и рисуване. Слушам всякакъв вид музика. Повечето време си пропилявам пред компа, в спане или в кухнята. С админката преди време бяхме в един клас (ако се чудите от де я знам ;д). Блаблабла...
Не се плашете от мен. Не съм лошо ^^
Последната промяна е направена от Кин~ на Сря Юни 15 2011, 19:42; мнението е било променяно общо 1 път
Мързи ме да пиша за тва направо копнах всичко от zazz.bg XD (с леки допълнения)
Очевидно тук трябва да дам информация за себе си...Добре започвам.
Аз съм едно доста лигаво (и мързеливо) 15 годишно момиче с кестиняви коси и сини очи.Заклета аниме фенка съм, но затова ще говоря (пиша) по-късно.Обичам онези пухкави черни топчици кото хората наричат котенца.Подчертавам с две черти думата ЧЕРНИ.Падам си по мрачните неща.(обожавам вещици, вампири и т.н и т.н.)Зодия скорпион съм от което следва че съм леко...по скоро доста инатлива но и хитра.Макар тези някой мой недостатъци аз държа много на приятелите си и семейството си(както на компютъра си,на телефона си...но това са вече подробности).Преди малко споменах че съм заклета аниме фенка.Обожавам да чета манга и гледам анимета до скъсване.Любимите ми анимета са: Mai-HIME, Mai-Otome (и всичките му разновидности)От там любимата ми ку*ка е Шизуру (някой път ми идва да скоча в компа и да е раскъсам от ****....кхъм..да..малко се поувлякох) и горко им на ония които говорят нещо лошо за нея.Повярвайте ми...тогава ставам мноого зла (някой вече го знаят от личен опит XD) Любимият ми жанр в анимето е yuri(за тези които не знаят това е любов м/у момичета)Което ме подсети да допълня че поради този малък но важен факт, прякорът ми е Yuri-chan или само Yuri.
Мисля че няма какво повече да кажа за себе си...И все пак дами и господа... благодаря за вниманието!Беше ми приятно^^
Ем...то мяй няма какво друго да кажа....тя Кин каза и някой нещица за мен тъй че май си свърших работата тук xD
Едит: И Кин....Пловдив не е умрял град!!!В сравнение със село София (например) Пловдив е прекрасно място.И да..обичам си града <333 Моят майна таун <3 макар и понякога да си обичам повече селото Което ми напомни че искам да дойде най-накрая лятната ваканция и да ида на село =/
Очевидно тук трябва да дам информация за себе си...Добре започвам.
Аз съм едно доста лигаво (и мързеливо) 15 годишно момиче с кестиняви коси и сини очи.Заклета аниме фенка съм, но затова ще говоря (пиша) по-късно.Обичам онези пухкави черни топчици кото хората наричат котенца.Подчертавам с две черти думата ЧЕРНИ.Падам си по мрачните неща.(обожавам вещици, вампири и т.н и т.н.)Зодия скорпион съм от което следва че съм леко...по скоро доста инатлива но и хитра.Макар тези някой мой недостатъци аз държа много на приятелите си и семейството си(както на компютъра си,на телефона си...но това са вече подробности).Преди малко споменах че съм заклета аниме фенка.Обожавам да чета манга и гледам анимета до скъсване.Любимите ми анимета са: Mai-HIME, Mai-Otome (и всичките му разновидности)От там любимата ми ку*ка е Шизуру (някой път ми идва да скоча в компа и да е раскъсам от ****....кхъм..да..малко се поувлякох) и горко им на ония които говорят нещо лошо за нея.Повярвайте ми...тогава ставам мноого зла (някой вече го знаят от личен опит XD) Любимият ми жанр в анимето е yuri(за тези които не знаят това е любов м/у момичета)Което ме подсети да допълня че поради този малък но важен факт, прякорът ми е Yuri-chan или само Yuri.
Мисля че няма какво повече да кажа за себе си...И все пак дами и господа... благодаря за вниманието!Беше ми приятно^^
Ем...то мяй няма какво друго да кажа....тя Кин каза и някой нещица за мен тъй че май си свърших работата тук xD
Едит: И Кин....Пловдив не е умрял град!!!В сравнение със село София (например) Пловдив е прекрасно място.И да..обичам си града <333 Моят майна таун <3 макар и понякога да си обичам повече селото Което ми напомни че искам да дойде най-накрая лятната ваканция и да ида на село =/
Като гледам,колкото и да ме мързи,ще трябва да постна нещо и аз...
Казвам се Мария и съм на 12...(кажи-речи 13)
Живея и уча в Хасково...Т.Т
Щом съм се регнала в този форум,значи харесвам аниметата... ^.^ Любимите са ми Mononoke-Hime,Naruto и Wolf's Rain(на 2 епизод съм )От Наруто съм заклета привърженичка на Хидан,Пейн и още няколко сладурски лоши момчета.Мразя Саске по причината,че не харесвам особено хората с объркан пол ^.^(като него).
Ммм..какво друго?Слушам метъл и рок(и малко пънк)...но попринцип през почти цялото време си тананикам саундтраци от анимета..
Обичам филми на ужасите и мистерии...и екшъниии!
Скайпа ми е развален от няколко месеца... >.<
Някой да ме подсети какво още да кажа... :scratch:
П.П.-Простете ми,че съм толкова мизерно малка...
Казвам се Мария и съм на 12...(кажи-речи 13)
Живея и уча в Хасково...Т.Т
Щом съм се регнала в този форум,значи харесвам аниметата... ^.^ Любимите са ми Mononoke-Hime,Naruto и Wolf's Rain(на 2 епизод съм )От Наруто съм заклета привърженичка на Хидан,Пейн и още няколко сладурски лоши момчета.Мразя Саске по причината,че не харесвам особено хората с объркан пол ^.^(като него).
Ммм..какво друго?Слушам метъл и рок(и малко пънк)...но попринцип през почти цялото време си тананикам саундтраци от анимета..
Обичам филми на ужасите и мистерии...и екшъниии!
Скайпа ми е развален от няколко месеца... >.<
Някой да ме подсети какво още да кажа... :scratch:
П.П.-Простете ми,че съм толкова мизерно малка...
San- Valefor
- Брой мнения : 121
Oт : Селото в Мъглата
Герой : Хидан
Сила : Безсмъртие
Накратко ... Аз съм G (така и да ме наричате). Обожавам анимета, особено бруталните. Мразя 99.99% от живота. Любимо ми е всичко, което ми е на душата. Много искам да си отглеждам гарван, вълк и комодски варан. Друга моя мечта е да притежавам един куп оръжия вкъщи, да създам манга, да отида в Япония и да избия яой фенчетата, както и да дойде края на света :hehe: . Много съм мързеливо и можете да ме опишете с песента Getting Away with murder на Papa Roach (други песни, които ме описват са one step closer, easier to run, welcome to my life, down with the sickness, frozen). Не съм като обикновените хора, всъщност едва ли ще се намери някой с мойто мислене, може би само такива, които се доближават до него. Обичам да ми се сервират нещата на готово. Особено ненавиждам лъжци, яой фенчета, лигави хора (не че аз не съм понякога), чалгаджии, прекалено отворени, ултра тъпи хора, предатели, присмехулници и мн други. :aarg: Аз не мога да се влюбвам и мразя чувствата. Смятам, че хората трябва да измрът, защото е безсмислено съществуването ни (че то всичко си е безсмислено). Не ми пука кво мислят другите за мен макар че ми е само любопитно. Понякога се затварям в себе си и не ми се общува с никой. Не обичам боищата и караниците, защото са безсмислени. Празнувам когато някой умре (освен ако не ми е близък). Имам около 3 самоличности, супер променливо настроение и 13 подсъзнания. :crazy dance: Не обичам купони. Обичам да пия кръв :die: Имам страхотна фантазия, която работи само когато на нея й скимне. Нося със себе си най-малко две ножици и един нож когато излизам. Това, което ме радва е да слушам песни, които съответстват на настроението ми. Още от 3 годишна възраст творя и то не някви безцелни бебешки рисунки.
Като толкова мразиш живота, що не се самоубиеш? -.- От думите ти следва че си емо :Д
Shizuma (ThE big BoSs) написа:Като толкова мразиш живота, що не се самоубиеш? -.- От думите ти следва че си емо :Д
Ами не искам да се самоубивам, защото ме мързи.
И не съм емо, но се считам за полу-емо. Ето защо: не обичам емо стила, да се цапам кат некъв клоун и за кво???
Още един интересен факт: не мога да се определя кой пол харесвам, защото нито единия ме привлича, нито другия. Ако някой знае как се наричат такиа хора, да ми кажат плз.
Мързи те? О.о По скоро те е страх >3 И нз как се наричат такива хора... по скоро нз дали има такива :O_o:
Хмм, може и да ме е страх, но просто не искам да си отивам от този живот без да съм постигнало нещо, от което бих било наистина задоволено ...
Име:Аги
Викат ми: Аги
Години: 16
Живее в: Свищов
Занимава се с: пеене,свиря на китара китариска съм в една групичка която скоро събрахне с 2 момичета,рисувам малко манга,пиша текстове на песни
Слуша: метъл, рок,пънк,емокор,скримо
Обича: музиката(тя е моят живот).
Мразя:някой да ми се прави на интересен,да се мъчи да ме командва,да си мисли че е най великия човек на света аве накратно някой парцал да ми се прай на хавлиена кърпа
Викат ми: Аги
Години: 16
Живее в: Свищов
Занимава се с: пеене,свиря на китара китариска съм в една групичка която скоро събрахне с 2 момичета,рисувам малко манга,пиша текстове на песни
Слуша: метъл, рок,пънк,емокор,скримо
Обича: музиката(тя е моят живот).
Мразя:някой да ми се прави на интересен,да се мъчи да ме командва,да си мисли че е най великия човек на света аве накратно някой парцал да ми се прай на хавлиена кърпа
DeathPrincess- Unknown
- Брой мнения : 6
Ето и за мен:
Казвам се Емона, а повечето хора ми викат ПокЕмона (защова ми е такова името) на 9 години съм, дребна (не ми натяквайте) от Смолян. Луда съм по Покемон и щ ви разкажа за най смешния герой : Брок. Види някое маце и става "Аз съм Брок и вземи ръката ми дрън дрън" изтърсва една голяма тъпотия. И на една серия когато на Доун и е първия конкурс тя с събужда през нощта да трнира и се чува "о сестра джой колко си нежна" (rofl) Любимата ми негова реплика е: "Не ме интересува за Дъстокс. Единстветото нещо кото ме интересува си ти" Чува се крогънк "И ДРУГИ НЕЩА"
Казвам се Емона, а повечето хора ми викат ПокЕмона (защова ми е такова името) на 9 години съм, дребна (не ми натяквайте) от Смолян. Луда съм по Покемон и щ ви разкажа за най смешния герой : Брок. Види някое маце и става "Аз съм Брок и вземи ръката ми дрън дрън" изтърсва една голяма тъпотия. И на една серия когато на Доун и е първия конкурс тя с събужда през нощта да трнира и се чува "о сестра джой колко си нежна" (rofl) Любимата ми негова реплика е: "Не ме интересува за Дъстокс. Единстветото нещо кото ме интересува си ти" Чува се крогънк "И ДРУГИ НЕЩА"
pok_emona- Unknown
- Брой мнения : 1
омд.......не съм писала тук.......
Еми казвам се Милена,Мими........Мимз.......това ви стига XD
Еми казвам се Милена,Мими........Мимз.......това ви стига XD
Име: Здравко
Години:15
От: Бургас
Занимания: Нищо усобено...по цял ден на компа или навън...От време на време играя Баскет...
Обичам:МУЗИКА ест аниме и естествено приятели :group hug:
Мразя: Тия дет се закачат с мен...маи друго няма :gf67:
Години:15
От: Бургас
Занимания: Нищо усобено...по цял ден на компа или навън...От време на време играя Баскет...
Обичам:МУЗИКА ест аниме и естествено приятели :group hug:
Мразя: Тия дет се закачат с мен...маи друго няма :gf67:
X_Endzeit_X- Аниме модератор
- Брой мнения : 130
Oт : никъде xDD
Герой : Allen Walker
Сила : Crowned Clown
Тъ,тъй каот ме мързи да пиша наново, направо ще копирам от друг форум..
Име:Чики
Прякор/Как ти викат на галено:Чики, Чике, Чикенце, Чии, Коки - на който както му дойде =D
Години:14
Зодия:Риби (:
Адрес/Град:In dream land with Jin, Kame & Miyavi *.* (and some oder ppls)
Професия/Занимание:Олигофрен на пълен работен ден/и ученичка /
Коса:Кестенявасъс синьо-зелено, русо и червени оттенъци =D Заминаааа ;_;
Очи:Зелени, понякога пъстри, ама върви ги разбирай
Височина:някъде около 1,60
Снимка (ако може):Не съм за пред хора,а и нямам
Статус (Гаджосан/а;Свободен/Свободна):Свободна (:
Цигари:да.. ама ще ги спирам! XD
Алкохол:Рядко, ама като се почне...
Девиз:Който не е луд,не е нормален!
Мразя: Да ме сравняват с някого, да ме карат да правя нещо, което не искам..
Обичам: Каттун <33 Всеки един от тях има специално място в сърцето ми и ако няма дори един от тях, те просто не са Каттун ;_; Също така обичам и шоколааад~
Мечтая за:Да отида в Япония, да стана археолог/ Go to Egypt FTW!
Искам:Искма..иксам..искам всичко!
Най-харесвам в един/а мъж/жена:Ми характера,може би...и външния вид млако =D
С няколко думи аз съм:Вие си определяйте
Слушам:Всичко без чалга,поп-фолк,народно,опера и подобни
Наблягам на източната музика напоследък
Любима песен: На настроения са
Любими филми:Yuuki, Moong Child, Itsuka no Kimi e
Любима книга:Ханибал от Рос Леки <3
Любим стих: "Приказка" от Дамян Дамянов, мисля че беше
Любим сезон:Есен
Друго за мен
<Това е мястото ако някой иска да каже нещо повече за себе си.>
Е-mail: XxChiixX@mail.bg
Прякор/Как ти викат на галено:Чики, Чике, Чикенце, Чии, Коки - на който както му дойде =D
Години:14
Зодия:Риби (:
Адрес/Град:In dream land with Jin, Kame & Miyavi *.* (and some oder ppls)
Професия/Занимание:Олигофрен на пълен работен ден/и ученичка /
Коса:Кестенява
Очи:Зелени, понякога пъстри, ама върви ги разбирай
Височина:някъде около 1,60
Снимка (ако може):Не съм за пред хора,а и нямам
Статус (Гаджосан/а;Свободен/Свободна):Свободна (:
Цигари:да.. ама ще ги спирам! XD
Алкохол:Рядко, ама като се почне...
Девиз:Който не е луд,не е нормален!
Мразя: Да ме сравняват с някого, да ме карат да правя нещо, което не искам..
Обичам: Каттун <33 Всеки един от тях има специално място в сърцето ми и ако няма дори един от тях, те просто не са Каттун ;_; Също така обичам и шоколааад~
Мечтая за:Да отида в Япония, да стана археолог/ Go to Egypt FTW!
Искам:Искма..иксам..искам всичко!
Най-харесвам в един/а мъж/жена:Ми характера,може би...и външния вид млако =D
С няколко думи аз съм:Вие си определяйте
Слушам:Всичко без чалга,поп-фолк,народно,опера и подобни
Наблягам на източната музика напоследък
Любима песен: На настроения са
Любими филми:Yuuki, Moong Child, Itsuka no Kimi e
Любима книга:Ханибал от Рос Леки <3
Любим стих: "Приказка" от Дамян Дамянов, мисля че беше
Любим сезон:Есен
Друго за мен
<Това е мястото ако някой иска да каже нещо повече за себе си.>
Е-mail: XxChiixX@mail.bg
Последната промяна е направена от Imm0rtaL на Чет Апр 15 2010, 15:41; мнението е било променяно общо 1 път
Imm0rtaL- Unknown
- Брой мнения : 3
Imm0rtaL написа:
- любов моя xD
- Име :Ир[e/и]
Години: 14
Град: София
С няколко думи: Лудо за връзване, лигаво, искренно, мило ... т.н.т.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 09 2012, 12:41 by mioko
» Върни се... (Поема от Шиз и Мей)/Оставям го щот е красиво XDD/
Нед Яну 29 2012, 11:18 by miss you-anime i love you
» Fullmetal Alchemist
Вто Ное 15 2011, 12:32 by mioko
» Гаа + Хина = <333
Вто Ное 15 2011, 12:29 by mioko
» Любим/Омразен герой
Вто Ное 15 2011, 12:27 by mioko
» Сакура или Ино?
Вто Ное 15 2011, 05:30 by mioko
» D.Gray-man
Чет Ное 10 2011, 13:34 by mioko
» АКТИВНОСТ!
Вто Авг 30 2011, 12:46 by Shizuma (ThE big BoSs)
» Аватари/Подписи
Вто Авг 30 2011, 12:42 by Shizuma (ThE big BoSs)