Similar topics
Latest topics
~~~
Calendar
Top posters
Кин~ (615) | ||||
Shizuma (ThE big BoSs) (472) | ||||
Meikichi (164) | ||||
X_Endzeit_X (130) | ||||
San (121) | ||||
Dizzy (109) | ||||
Forest goddess (104) | ||||
Nao-senpai ^^ (54) | ||||
xX_SaKuRa_Xx (53) | ||||
Fluffy (52) |
На кои анимета сте плакали?
5 posters
Аниме и Манга Фенове :: Аниме :: Друго :: Друго
Страница 1 от 1
На кои анимета сте плакали?
Обожавам тази тема.Винаги я пускам...
Та кажете си.На кое аниме/анимета сте плакали?(не от смях :P )
Лично аз само на две анимета:Naruto ep.29-30-31 със смъртта на Гаара,когато Наруто почна да плаче за него... И почти цялото Mononoke-Hime...само като чуя саундтрака и... :(
Та кажете си.На кое аниме/анимета сте плакали?(не от смях :P )
Лично аз само на две анимета:Naruto ep.29-30-31 със смъртта на Гаара,когато Наруто почна да плаче за него... И почти цялото Mononoke-Hime...само като чуя саундтрака и... :(
San- Valefor
- Брой мнения : 121
Oт : Селото в Мъглата
Герой : Хидан
Сила : Безсмъртие
Re: На кои анимета сте плакали?
Mai-Otome zwei.....когато победиха Шизуру :T.T': (да гу е*а грозно тъпо :twich: ) Не ревах но очите ми се напълниха със сълзи :T.T': На друго май не съм...
Май само на Death note не съм ревала.На Naruto ревах когато Хаку умря,когато Неджи се би с Кидомару,когато разказваха историята на Гаара,когато Акатски убиха Гаара.На Bleach ревах когато Бякуя едва не умря и когато отвлякаха Орихиме.На Samurai Champloo ревах на последните 25 и 26 епизод...Mononoke-hime бая съм ревала също...На Death note филма ревах когато Райто си уби приятелката...
...Мм на всички които съм гледала..
на Шаман Кинг когато Йо уж умира
на Наруто почти всеки епизод като пуснат Sadness and Sorrow
на Улфс Рейн на края, и през цялото време когато се бият
на Шафъл когато разбират че е станало нещо с Примула
Ммм......
на Гравитейшън също съм ревала, през повечето време когато не се лигавят
Ммм.....
Абе няма нужда да изреждам повече, схванахте идеята :toby icon2: <-- ОМГ ИКОНКА НА ТОБИИ <333
на Шаман Кинг когато Йо уж умира
на Наруто почти всеки епизод като пуснат Sadness and Sorrow
на Улфс Рейн на края, и през цялото време когато се бият
на Шафъл когато разбират че е станало нещо с Примула
Ммм......
на Гравитейшън също съм ревала, през повечето време когато не се лигавят
Ммм.....
Абе няма нужда да изреждам повече, схванахте идеята :toby icon2: <-- ОМГ ИКОНКА НА ТОБИИ <333
Ревала съм на Наруто, но не го броя ;)
Маи-ХиМЕ - скъсах се да рева ><
Маи-Отоме - като Аои падна от скалата и Маширо плачеше. Другаде в анимето не съм плакала, докато в Химе доста пъти. Затова и го предпочитам де
ъъ Aishiteruze baby - когато Мики /която дори не бе и второстепенна героиня/ щеше да се самоубие и разказа как я тормозели съучениците й. Скъса ми сърцето - все пк съм го преживяла...
Code Geass R2 краят - просто не знам нормален човек, който да не се разреве... ЛУЛУУУ~ >< Лбов моя, ЗАЩООО НАНДЕДАЙОО *реве*
на друго не съм кхъм... ОМГ иконка на Едуаррррд от ФМА :234: :inlove: :inlove: :inlove:
Маи-ХиМЕ - скъсах се да рева ><
Маи-Отоме - като Аои падна от скалата и Маширо плачеше. Другаде в анимето не съм плакала, докато в Химе доста пъти. Затова и го предпочитам де
ъъ Aishiteruze baby - когато Мики /която дори не бе и второстепенна героиня/ щеше да се самоубие и разказа как я тормозели съучениците й. Скъса ми сърцето - все пк съм го преживяла...
Code Geass R2 краят - просто не знам нормален човек, който да не се разреве... ЛУЛУУУ~ >< Лбов моя, ЗАЩООО НАНДЕДАЙОО *реве*
на друго не съм кхъм... ОМГ иконка на Едуаррррд от ФМА :234: :inlove: :inlove: :inlove:
На Ga Rei Zero неможах през цялото време да се спра.Начи то ми се свършиха сълзите.И края беше ужасен!И защо Мей трябваше да умира, ами Юуми? Ами сестричката и? Не съм гледала по тъжно аниме, да гу еа.... във.... Уж си го пуснах да се разведря то тъкмо обратното.Еее пусто опустяло >.>
Аниме и Манга Фенове :: Аниме :: Друго :: Друго
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 09 2012, 12:41 by mioko
» Върни се... (Поема от Шиз и Мей)/Оставям го щот е красиво XDD/
Нед Яну 29 2012, 11:18 by miss you-anime i love you
» Fullmetal Alchemist
Вто Ное 15 2011, 12:32 by mioko
» Гаа + Хина = <333
Вто Ное 15 2011, 12:29 by mioko
» Любим/Омразен герой
Вто Ное 15 2011, 12:27 by mioko
» Сакура или Ино?
Вто Ное 15 2011, 05:30 by mioko
» D.Gray-man
Чет Ное 10 2011, 13:34 by mioko
» АКТИВНОСТ!
Вто Авг 30 2011, 12:46 by Shizuma (ThE big BoSs)
» Аватари/Подписи
Вто Авг 30 2011, 12:42 by Shizuma (ThE big BoSs)