Latest topics
~~~
Calendar
Top posters
Кин~ (615) | ||||
Shizuma (ThE big BoSs) (472) | ||||
Meikichi (164) | ||||
X_Endzeit_X (130) | ||||
San (121) | ||||
Dizzy (109) | ||||
Forest goddess (104) | ||||
Nao-senpai ^^ (54) | ||||
xX_SaKuRa_Xx (53) | ||||
Fluffy (52) |
Спам тема
+11
X_Endzeit_X
Кин~
xX_SaKuRa_Xx
Naruto
Dizzy
Hikaru Hatchiin
Meikichi
San
Forest goddess
Shizuma (ThE big BoSs)
Nao-senpai ^^
15 posters
Страница 1 от 7
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Спам тема
Аз си искам субтитри за 2 еп на Марийчо *мята ръчички* Другото майната му, мога и без храна =D
Аааа любимата ми тема!
Хора,какво е станало с Кин?!Да не е нещо лошо....?! :saad:
Хора,какво е станало с Кин?!Да не е нещо лошо....?! :saad:
San- Valefor
- Брой мнения : 121
Oт : Селото в Мъглата
Герой : Хидан
Сила : Безсмъртие
^.^" Ако може на български...?
San- Valefor
Ооо сига вечи почвъ големътъ лигня,закот ми доди повичку сидянито на компъ,и вечи съм..
Скучну ми и....
Скучну ми и....
San- Valefor
Само аз ли се зарибих по отакувци, хикикоморита и всичко останало, което е в дъното на социалната таблица :confuse: Трябва ми доктор... НАй-лошото е, че свърших аниметата с мъже откувци и nerd-ове и останаха само две - едното с лолита @.@ другото отакуто е момиче и сякаш не е мой тип :confuse:
Ъх животът е несправедлив :hehe: Not to mention the best part of the greatest otaku anime is not animated T.T *сочи надолу* Пьон >0< Трябва да отида в Япония, да наема аниматори и да го направим сами ... >> YOOOSHAA~! :21: : D
Ъх животът е несправедлив :hehe: Not to mention the best part of the greatest otaku anime is not animated T.T *сочи надолу* Пьон >0< Трябва да отида в Япония, да наема аниматори и да го направим сами ... >> YOOOSHAA~! :21: : D
Nao-senpai ^^ написа:Трябва да отида в Япония, да наема аниматори и да го направим сами ... >> YOOOSHAA~! :21: : D
И аз искам да отида в Япония, да насочa автомат към създателите на Mai-HIME и да им кажа да направят нови Май серий :toby icon2: С повече ШизНат сцении :inlove: :inlove: :inlove: И ако не се съгласят ще хвърчат глави :aarg: :aarg:
Омг ШизНат иконка --> :shiznat icon: Бях забравила че е качих вчера xD
Пхахаха аз пък искам НаоНат ОВА, онова Драма СД не ми е достатъчно >< Само гласове са все пак Т.Т
Зависи за кое питаш. Ако е за Драма СД-то посветено на НаоНат ku-ku-ku - в любими в YouTube ми е ^_^
Ми не,не мога да си намеря аниме със свястно качество.Като не броим БГ сайтовете си нямам идея къде да търся.
Мечтай си!Натсуки е с Шизуру :akanbe:Nao-senpai ^^ написа:Пхахаха аз пък искам НаоНат ОВА, онова Драма СД не ми е достатъчно >< Само гласове са все пак Т.Т
Чакай малко........ за какво говориш О.о Драма СД, НаоНат... добре ли разбрах О.О? Има ли нещо което трябва да знам, а не знам -.-
Drama CD - като сценки от аниме, озвучени от оригиналните сеюута, продуцирани от реалните продуценти, само дето нямат акртина и ги пускат по японските радиа. И има едно НаоНат фенсървис Драма СД, което Лорито ми откри - When Natsuki and Nao are alone (in the bathroom) XD Нати се дърпа ма накрая почти готова беше, ако... хрпф ><
Ениуей...
Сайт, в който ще намериш много много неща - Toshko-san ;)
Ениуей...
Сайт, в който ще намериш много много неща - Toshko-san ;)
Meikichi написа:ШИИИИИЗ Забелязала ли си нещо в сигнатурите ни
Песентаа <333 xD Дам... сложих си я в подписа защото обожавам тази песен и защото ми напомня на Шизуру :toby icon: Макар че тя е с ..нещо като червени очи xD
btw Трябва да чуеш диско вариянта на Brown eyed girl xD Много е зарибяващ
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 1 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 09 2012, 12:41 by mioko
» Върни се... (Поема от Шиз и Мей)/Оставям го щот е красиво XDD/
Нед Яну 29 2012, 11:18 by miss you-anime i love you
» Fullmetal Alchemist
Вто Ное 15 2011, 12:32 by mioko
» Гаа + Хина = <333
Вто Ное 15 2011, 12:29 by mioko
» Любим/Омразен герой
Вто Ное 15 2011, 12:27 by mioko
» Сакура или Ино?
Вто Ное 15 2011, 05:30 by mioko
» D.Gray-man
Чет Ное 10 2011, 13:34 by mioko
» АКТИВНОСТ!
Вто Авг 30 2011, 12:46 by Shizuma (ThE big BoSs)
» Аватари/Подписи
Вто Авг 30 2011, 12:42 by Shizuma (ThE big BoSs)