Latest topics
~~~
Calendar
Top posters
Кин~ (615) | ||||
Shizuma (ThE big BoSs) (472) | ||||
Meikichi (164) | ||||
X_Endzeit_X (130) | ||||
San (121) | ||||
Dizzy (109) | ||||
Forest goddess (104) | ||||
Nao-senpai ^^ (54) | ||||
xX_SaKuRa_Xx (53) | ||||
Fluffy (52) |
Спам тема
+11
X_Endzeit_X
Кин~
xX_SaKuRa_Xx
Naruto
Dizzy
Hikaru Hatchiin
Meikichi
San
Forest goddess
Shizuma (ThE big BoSs)
Nao-senpai ^^
15 posters
Страница 6 от 7
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Спам тема
Шизу-чан сори че те занимавам с такав тап вапрос ама в кефчето как ги нареждате тия картинки на тва "My Favourite anime characters"
X_Endzeit_X- Аниме модератор
- Брой мнения : 130
Oт : никъде xDD
Герой : Allen Walker
Сила : Crowned Clown
Е то нии тоя профил си го правим на Photoshop Ако запазиш картинката ще видиш, че се запазва целият профил xD Там си ги сглобяваме нали и после слагаме картинката в кефче и готово.
да аз си мислех че така става...ама да сам сигорен аз бестуи ще си прая нов профил такмо да го напрая нещо такова
Аз са чуда кво вече да правя в кефче.Се искам нещо да направя и промена ама се нз кво да е xD Ся пращам покани за приятелство на др аниме фенове, че да направя още такива картинки с никовете им ;D Че много ми се правят xD
Въъъиии мен пук как ме марзи да прая картинки с никове аз ся ще се опитам си напрая профил с photoshop ама едва ли ще го сварша днес...1. трудно ми е 2.трябва да търся рендери... а пъ повечето рендети хората дет са ги праили си слагат разно лого което нз как да истрия на photoshopa...и трябва да тарся рендери без никова или логота.... =.="" абе както и да е...
Ми на мен щот ми се прави нещо пък няма кво, и за тва не ме мързи xD Аз ся продължавам да се чудя кво да направя 3 пъти си смених аватара, и тъкмо си го харесах тоя обаче тои не се връзва с нищо
Мане мане..Голяма Юри фенка си била ве
То и аз след малко ще пусна някоя друга темичка...ама не в хентаи раздела
BTW...Ти каде си хостна описанието или по скоро картинката...
То и аз след малко ще пусна някоя друга темичка...ама не в хентаи раздела
BTW...Ти каде си хостна описанието или по скоро картинката...
Ооо юри-то е моята страст Не мога да живея без него Ся мисля да правя още теми ;D
Ам... картинката я хостнах в...... prikachi.com ;D
Ам... картинката я хостнах в...... prikachi.com ;D
ООО мерси за саитааа [HuG]...На сякаде другаде си я слагах "картинката" и насякаде ми я праише малка
Аве други хора не влизат ли в тоя саит че само нии пишем
Аве други хора не влизат ли в тоя саит че само нии пишем
Да, то и на мен другаде ми е правеше малка и добре че Кин ми каза за тоя сайт.
М те влизат попринцип ама ся покрай даскало се по малко влизат.Кин не е сядала на компа от 5 дена, Мей и тя като нея..... другите също се губят....
Почнах да оправям емотиконките, даже качих някои
М те влизат попринцип ама ся покрай даскало се по малко влизат.Кин не е сядала на компа от 5 дена, Мей и тя като нея..... другите също се губят....
Почнах да оправям емотиконките, даже качих някои
Брау за тва че си започнала, Шизу - чан
P.S. И аз пиша по някога, но просто са покрай испитите и даскалото ... много трудно
P.S. И аз пиша по някога, но просто са покрай испитите и даскалото ... много трудно
Да при теб знам ситуацията
Ами просто сам забелязал че в форма има там около 40 потребителя от които виждам да пишат точно 4...
И да хубаво че си почнала да ги вастановяваш
А да и зако вече не забелязвам Кин~ да пише спря
Ами просто сам забелязал че в форма има там около 40 потребителя от които виждам да пишат точно 4...
И да хубаво че си почнала да ги вастановяваш
А да и зако вече не забелязвам Кин~ да пише спря
Последната промяна е направена от X_Endzeit_X на Пон Окт 26 2009, 17:52; мнението е било променяно общо 1 път
Защото брат и не и позволява да седне на компа Не съм си писала с нея от доста време -_-'' и се бях притеснила вече защо се губи и една нейна съученичка ми каза че брат и е виновен....
еее много тъпо
да много е гадно като пишат само една десета от хората ... Е може би аз не трябва да говоря, но всеки си има свойте проблеми (дали испити, дали гадни близки ... )
BTW...Направи така че....за да влезеш в тема на форума трябва да си регнат...немислиш ли че ще е по добре
йей йей айм бак =w=
бду аз имам една група в кефче за форума...даже ако не бяха 2 щото по погрешка станаха бая И да.. най-тъпото е,че има толкова хора а и който се регне не пише..само ника му стои за красота.. Шиз.. може би трябва да направим форума и за нерегнати щото може да има хора които не знаят как да се регистрират..и ще направим тема само за гости
бду аз имам една група в кефче за форума...даже ако не бяха 2 щото по погрешка станаха бая И да.. най-тъпото е,че има толкова хора а и който се регне не пише..само ника му стои за красота.. Шиз.. може би трябва да направим форума и за нерегнати щото може да има хора които не знаят как да се регистрират..и ще направим тема само за гости
иеее Кин~ се върна бе
Ми чесно казано...аз не казвам да направиш целия форум само за регнати потребители...просто...само някои определени раздели от форума...примерно аниме,манга и хентаи раздела само да са затворени за гости...а другите може да ги оставиш...
Ми чесно казано...аз не казвам да направиш целия форум само за регнати потребители...просто...само някои определени раздели от форума...примерно аниме,манга и хентаи раздела само да са затворени за гости...а другите може да ги оставиш...
О туй е работа на Шиз.Но както тя реши..
Мале, нямате си и на представа колко ме мързи вече да влизам в този форум
Мале, нямате си и на представа колко ме мързи вече да влизам в този форум
Вапросът е: Кой да пише ._.'' anybody?
死ぬ ..
死ぬ ..
Последната промяна е направена от Кин~ на Пон Фев 01 2010, 19:47; мнението е било променяно общо 1 път
Кини, ти си ми достатъчна xD Но да.... дай да измислим нещо, да превлечем повече хора ._.'' Вече и Ендзейтчо и Сакура не пишат....
Аха.. което води до разруха!
Дейба тъпия Фотобукет .. изчезна ми хубавия Geun Suk ;-; bee right baack
Дейба тъпия Фотобукет .. изчезна ми хубавия Geun Suk ;-; bee right baack
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 6 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Мар 09 2012, 12:41 by mioko
» Върни се... (Поема от Шиз и Мей)/Оставям го щот е красиво XDD/
Нед Яну 29 2012, 11:18 by miss you-anime i love you
» Fullmetal Alchemist
Вто Ное 15 2011, 12:32 by mioko
» Гаа + Хина = <333
Вто Ное 15 2011, 12:29 by mioko
» Любим/Омразен герой
Вто Ное 15 2011, 12:27 by mioko
» Сакура или Ино?
Вто Ное 15 2011, 05:30 by mioko
» D.Gray-man
Чет Ное 10 2011, 13:34 by mioko
» АКТИВНОСТ!
Вто Авг 30 2011, 12:46 by Shizuma (ThE big BoSs)
» Аватари/Подписи
Вто Авг 30 2011, 12:42 by Shizuma (ThE big BoSs)